Oprichtingsjaar1899 (als Riverside FC)
PlaatsCardiff
BijnamenThe Bluebirds
StadionCardiff City Stadium
Capaciteit26.828
Huidige divisieChampionship
Ranglijst Premier League aller tijden39
Ranglijst Engelse clubs aller tijden39
PalmaresFA Cup (1927)
FA Community Shield (1927)
NederlandersWinston Faerber (1999-2000)
Glenn Loovens (2005-2008)
Iwan Redan (2007)
Jerrel Hasselbaink (2007-2008)
Quincy Owusu-Abeyie (2009)
Lex Immers (2016-2017)
Yanic Wildschut (2018-heden)

 

 

 

Categories: Clubs Premier League